Tekniske Spørsmål

Opplever du problemer, anbefaler vi at du alltid prøver å laste inn siden på nytt ved å trykke Ctrl + R. Har det for eksempel blitt gjort endringer på siden siden du var logget inn sist, kan du kanskje oppleve noen tekniske problemer på grunn av det. Du kan alltid kontakte vår kundeservice hvis du opplever problemer eller feil på siden. Send alltid gjerne en detaljert beskrivelse av problemet og tilføy et skjermbilde hvis det er mulig.

Fant du ikke det du lette etter? Prøv et av disse relaterte emnene

Ingen av alternativene gir meg svar på spørsmålet mitt
Jeg mottar ikke e-post fra Lotto24.no. Hvordan kan jeg ordne dette?
Jeg får ikke til å spille
Mine opplysninger blir ikke lagret/lastet opp
Bannere vises ikke
Lang ventetid på spill