Overtredelse av regler

Gevinster/velkomstgaver
Lotto24.no forbeholder seg retten til å avvise en vinner, skulle det vise seg at det har blitt begått brudd på regler eller vedkommende har vunnet på uhederlig vis.

Lotto24.no forbeholder seg retten til å avvise eventuelle gevinster/velkomstgaver o.l., skulle det vise seg at de ble anskaffet ved hjelp av uhederlig spill slik som f.eks. juks med IP-adresser, e-postadresser, kredittkort e.l.

Ovenstående gjelder også for opprettelse av flere brukere fra samme adresse hvis Lotto24.no kommer frem til at dette ble gjort i et forsøk på å benytte seg av flere velkomstgaver eller premier gjennom kampanjer, spill e.l.

Vurderingen av dette er alltid utført av Lotto24.no som på ethvert tidspunkt kan avvise en bruker, om vurderingen tilsier at brukeren har brutt reglene, i overensstemmelse med det ovennevnte.

Har man jukset i konkurranser eller i spillene som er tilgjengelig hos Lotto24.no, uansett type spill, blir det anmeldt til politiet som vil etterforske saken som bedrageri.

Personer under 18
Det er forbudt å spille for personer som er under 18 år og derfor heller ikke tillatt å være medlem hos Lotto24 ApS.

Vær oppmerksom på at en registering hos Lotto24 krever at man aktivt bekrefter at man er over 18 år. Det er umulig å registrere seg hos Lotto24 uten å bekrefte det. Det er derfor brudd på avtalen om medlemskapet hvis man er under 18 år og har registrert seg.