Nyhetsbrev

Alle brukere av Lotto24.no mottar Lotto24.nos nyhetsbrev på den registrerte e-postadressen.

Ønsker du ikke å motta Lotto24.nos nyhetsbrev, kan du til enhver tid avslutte abonnementet nederst i nyhetsbrevet eller inne på profilen din hos Lotto24.no.

Vær oppmerksom på at hver gang du spiller hos Lotto24.no, blir det sendt en e-post med spillkvittering til deg dagen etter spillet ble spilt, som bekrefter de tallene du har valgt. Disse e-postene kan du av sikkerhetsmessige årsaker ikke melde deg fra, da den har samme funksjon som ditt kontouttak i banken.

Nyhetsbrevene kan inneholde reklamer.