Lotto24.no personvernregler

Denne tjeneste tilbydes til dig af Lotto24.no ApS (lotto24.no) - Algade 44, 2. sal, 9000 Aalborg, Danmark. CVR: 33047851 De følgende vilkår og betingelser udgør hele aftalen mellem tjenesteleverandøren (Lotto24.no ApS) og brugeren.

Personvernregler
  • Personlig identifiserende informasjon
    Vi kan samle følgende informasjon når du registrerer deg gjennom et tilbud av Lotto24: fornavn, etternavn, fødselsdato, e-postadresse, postadresse, telefonnummer, kreditt- eller betalingskortinformasjon eller annen betalingsinformasjon, avhengig av betalingsform.

• Teknisk informasjon
    Når en bruker utnytter et tilbud av Lotto24 kan vi samle teknisk informasjon om brukerens enhet som for eksempel IP-adressen som forespurte visningen av Lotto24-tilbudet, operativsystemtypen og identifikasjon assosiert med enheten.

• Registrering- og spørreundersøkelsesinformasjon
    All informasjon du oppgir til oss og all informasjon du deler om deg selv som del av din bruk av ethvert tilbud av Lotto24 kan bli lagret.

• Nettkapsler og sporingsbilder
    Nettkapsler er tekstfiler som vi kan plassere i din enhets nettleser for å gjøre oss i stand til å gjenkjenne din nettleser og å tilby funksjoner som lagring mellom besøk, personliggjorte Lotto24-reklamer på tredjepartsnettsteder og mobilapplikasjoner og personliggjorte tredjepartsreklamer inne i bestemte Lotto24-tilbud. Vi kan benytte Adobe Flash-kapsler til å huske dine innstillinger, preferanser og bruk i et Lotto24-tilbud. Sporingsbilder, gjennomsiktige .gif-bilder eller lignende teknologier, er små kodebiter vi kan plassere på et Lotto24-tilbud for å overvåke og samle data angående besøksoppførsel i et Loto24-tilbud.
    Vi kan motta bekreftelse når du åpner en e-post fra Lotto24, hvis din PC støtter denne tjenesten. Vi kan også spore andre typer informasjon, som hva slags spill brukere benytter på nettstedet, alle spillfeilmeldinger, hvor lenge brukere har deltatt i Lotto24-tilbud, siste adgang til et Lotto24-tilbud, brukeroppførsel og spilling. I tillegg vil vi lagre om en bruker har vunnet et av våre spill, lotterier, konkurranser eller andre kampanjer tilbudt gjennom et Lotto24-tilbud, responsmåling eller andre Lotto24-tilbudsanalyseverktøy.

• Sosiale nettverksnettsteder
    Hvis du åpner et Lotto24-tilbud via et tredjeparts sosialt nettverknettsted, kan Lotto24 motta informasjon om din profil på det gjeldende sosiale nettverk, inkludert, men ikke begrenset til, informasjon du gjør offentlig tilgjengelig, brukerID på det gjeldende sosiale nettverk, ditt for-, etter- og brukernavn, samt profil- og forsidebilde. Hvis du inviterer nye medlemmer til ditt sosiale nettverksnettsted eller sender meldinger gjennom sosiale spill e.l., kan vi samle informasjon angående meldingene, inkludert dine venners sosiale nettverknettstedsbrukerID, e-postadresse og innhold.

• Mobil
    Når du åpner Lotto24-tilbud ved hjelp av en mobil enhet, kan vi motta informasjon angående din lokasjon, basert på din IP-adresse, og din mobile enhet, inkludert flere unike identifikasjoner assosiert med din enhet, maskinvaretype, versjon av operativsystem og spillaktiviteter. Vi kan bruke denne informasjonen til å vise deg personliggjort reklame og annet innhold, inkludert annonsering og innhold basert på din posisjon.

• BRUK OG SIKKERHET AV SAMLET INFORMASJON
    1. Vi kan bruke ditt brukernavn, e-postadresse og passord til å identifisere deg unikt til et Lotto24-tilbud for å tilby tjenester og behandle transaksjoner. Vi kan benytte eller vise ditt brukernavn og ikon eller profilbilde, hvis aktuelt, til formål som topplister, konkurranser eller spørreundersøkelser, chatidentifisering og/eller toppskår. Vi kan også bruke din fødselsdato til å bekrefte at du er berettiget til å delta i tilbud av Lotto24.
    2. I henhold til vilkårene i denne personvernerklæringen kan vi bruke din kontaktinformasjon til å behandle våre tilbudsaviser og e-postkampanjer og sende deg oppdateringer, sikkerhetsadvarsler eller administrative meldinger relatert til Lotto24-tilbud. Din kontaktinformasjon tillater oss å varsle deg om nye funksjoner, forbedringer, beslutninger om Lotto24-tilbudsproblemer, håndtere eller henvise dine spørsmål og saker til kundestøtte og til å informere deg om nye spillmuligheter, lotterier, konkurranser, gevinster eller spesielle hendelser.
    3. Hvis «Del med en venn»-tjenesten er tilgjengelig i et bestemt Lotto24-tilbud og du velger å benytte deg av det, vil din e-postadresse bli delt med personen du deler tilbudet med ved hjelp av denne tjenesten. Vi kan benytte en IP-adresse til å vise en landstilpasset utgave av Lotto24-tilbudet, eller for å ta i bruk vår rett til å begrense adgang til nettstedet for brukere som har brutt våre bruksvilkår.
    4. Vi bruker nettkapsler og andre teknologier, som mobilenhetsidentifikatorer, til å forbedre din opplevelse av Lotto24-tilbud. Disse teknologiene lar oss utføre våre tilknyttede programmer og å tilby deg tilpasset innhold eller tilbud, som personliggjorte Lotto24-reklamer på andre nettsteder og mobilapplikasjoner, og tilpassede tredjepartsreklamer ved enkelte Lotto24-tilbud. Nettkapsler lar deg også logge inn automatisk når du benytter et Lotto24-tilbud, og tilby andre operasjonsaktiviteter i et Lotto24-tilbud.
    5. Vi kan bruke innsamlet informasjon til å kalkulere aggregert og anonymisert statistikk om våre brukere for å forbedre våre Lotto24-tilbud, eller av sikkerhetsmessige årsaker.
    6. Hvis du deltar i et sosialt spill, kan vi bruke din sosiale nettverksprofilID til å koble din sosiale nettverknettstedkonto med dine aktiviteter i det sosiale spillet eller til å tilby personliggjorte Lotto24-annonser på det gjeldende nettsted. Vi kan bruke ditt for-, etter- og brukernavn, samt ikon, fra det sosiale nettverkets nettside til å identifisere deg til din konto på det gjeldende nettsted som du har koblet til dine aktiviteter inne i det sosiale spillet, så vel som formål som rangering, konkurranser, lotteri, topplister eller identifisering til ditt sosiale nettverk.
    7. Hvis du deltar i et sosialt spill og deler en annen persons kontaktinformasjon til formål for å dele informasjon gjennom det sosiale spillet, kan vi bruke denne informasjonen til å kontakte, eller hvis nødvendig, påminne denne personen at han eller hun har blitt invitert til å delta i et sosialt spill eller har mottatt innhold gjennom et sosialt spill. Alle som mottar invitasjoner får tilbudet om ikke å motta flere invitasjoner fra Lotto24.
    8. Vi på Lotto24 tar i bruk forsvarlige midler for å hjelpe til å beskytte informasjonen vi samler fra tap, tyveri, misbruk og uautorisert adgang, utlevering, endring og destruksjon.
  • DELING AV INFORMASJON
    Vi kan dele brukerinformasjon etter beskrivelsene under.

• Beskyttelse av Lotto24 og andre
    Vi kan utlevere din informasjon hvis bruksvilkårene eller andre avtaler er brutt, hvis vi er i god tro om at loven krever det eller hvis det er nødvendig for å beskytte rettighetene, eiendelene eller sikkerheten til Lotto24, våre kunder eller andre. Dette inkluderer utveksling av informasjon med enheter for bedragsoppdagelse, beskyttelse og kredittrisikoreduksjon.

• Nettkapsler, internettreklamer og -analyseverktøy
    Vennligst følg instruksjonene i din nettleser for å blokkere, slette eller motta varsler for nettkapsler. Allikevel, fordi nettkapsler lar deg benytte noen av Lotto24s kjernefunksjoner, anbefaler vi deg å tillate nettkapsler.

• Mobilreklamer
    De fleste mobilenheter tilbyr muligheten til å reservere seg fra innsamling og bruk om informasjon fra applikasjoner du bruker til formålet å vise reklamer basert på dine interesser. For mer informasjon, og å ta i bruk valget, vennligst følg innstillingene tilhørende din enhet.

• Sosiale Spill
    Med tanke på sosiale spill, kan du styre dine sosiale nettverks personvernsinnstillinger gjennom de respektive sosiale nettverkenes kontoinnstillinger.

• Tredjeparter
    Lotto24-tilbud kan la deg spille eller dele informasjon gjennom sosiale medier (som ved å logge inn gjennom en sosiale medier-tjeneste eller ved bruk av en «Like»-knapp), eller inneholde lenker til sosiale mediaytelser eller andre tredjeparter. Bruken av disse funksjonene og lenkene er underlagt personvernerklæringene tilhørende bedriftene og dine innstillinger ved tjenestene. Lotto24 har ingen kontroll over, og er ikke ansvarlige for, informasjon oppgitt til eller innsamlet av sosiale nettverk eller andre tredjeparter. Vi anbefaler deg å undersøke personvernserklæringene ved de gjeldende tredjeparter for å forstå måten din informasjon kan bli samlet og behandlet av disse tredjepartene.

• BARN
    Lotto24-tilbud er designet til å unngå innsamling og bruk av «personlig informasjon» som definert av Children’s Online Privacy Protection Act, «COPPA», fra barn under 18 år annet enn for støtte av interne operasjoner. Vi samler ikke bevisst inn personlig informasjon fra barn. Hvis du er under 18 år, får du ikke registrere deg til en konto eller oppgi noen form for personlig informasjon til oss.
    Lotto24 respekterer foreldres og barns personvern og er forpliktet til å være i overenstemmelse med COPPA. Hvis en forelder tror at sitt barn har oppgitt personlig informasjon til Lotto24, kan forelderen kontakte oss via e-post eller post: Lotto24 (under 18), Algade 44, 2. sal, 9000 Aalborg, Danmark. Vi vil ta grep og umiddelbart slette informasjonen etter opplysning om at informasjonen tilhører en person under 18 år. Vi forstår viktigheten av å overholde barns personvern og oppfordrer foreldre til å sjekke og overvåke barns bruk av internettaktiviteter jevnlig.

• ENIGHET MED LOTTO24-BETINGELSER
    Ved å benytte eller åpne Lotto24-tilbud, erkjenner du forståelsen av og enigheten med denne personvernerklæringen og våre bruksvilkår. Hvis du ikke er enig i våre betingelser, vennligst ikke benytt noen form for Lotto24-tilbud.